Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Staffeli, malekasse

  Tegnesenteret distribuerer et stort utvalg staffelier og malekasser. Vår egen staffeliserie FIGURA består av 9 staffelier i god gjennomprøvd kvalitet. FIGURA staffelier leveres i oljet bøk eller lakkert alm. Trevirket kommer ikke fra truet regnskog. Trevirke lever og det er derfor et par viktige ting du bør merke deg. Med vårt norske klima påvirkes treet med fuktighetsvariasjoner. Hvis staffeliet står i samme stilling over lengre tid, husk å stramme skruene av og til. Staffelier i oljet bøk kan gjerne påføres vanlig møbelolje når det er nytt, så holder det seg pent lengre, og det er lettere å gjøre rent. Legg også merke til vår serie i bambus, et bærekraftig og økologisk sterkt alternativ. Vi tilbyr også 2 eksklusive staffelier i serien Best Easels fra Richeson & Sons. Dette er massive praktstaffelier importert fra USA.

   

  FIGURA staffelier

  Bordstaffelier, feltstaffelier og gulvstaffelier i bøk eller lakkert alm.

  Bamboo Easel - Staffelier i bambus

  Bambus er bærekraftig. Våre staffelier i bambus er økologisk fremstilt, og et godt alternativ for deg som er opptatt av å tenke grønt. Vi leverer 5 ulike staffelier i bambus: Bordstaffeli, boksstaffeli (malekoffert som fungerer som bordstaffeli i åpen tilstand), Malekasse med palett, Boksstaffeli med utrekkbart staffeli, og et stående koffertstaffeli.

  Eksklusive staffelier i særdeles høy kvalitet fra Richeson & Sons

  Best Easels er en svært eksklusiv serie fra USA. Kjent som en av de fremste produsentene på markedet. Design, konstruksjon og materialer oser av kvalitet og tyngde. Staffeliene har livstidsgaranti på staffeli og løse deler.
  - Kelly Crank Easel (til venstre)
  - Classic Santa Fe II

  Finn produkter

   

  Vis alle staffelier