Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Utstyr og læremidler

  Bøker, DVD

  Læring og inspirasjon i form av input fra bøker og DVD er nyttig. Tegnesenteret distribuerer et utvalg titler som holder høy faglig kvalitet og som er tilrettelagt pedagogisk riktig.

   

  Oppbevaring, vesker og mapper

  Ta ordentlig vare på arbeidene dine!
  Praktiske vesker og rør for oppbevaring er en smart og lekker forsikring. Arbeidene holder seg pene, og de fremstår profesjonelle under en presentasjon. Mapac leverer produkter av høy kvalitet i en rekke utførelser fra helt enkle klare transportmapper med bærehåndtak til eksklusive presentasjonsmapper. Våre mapper og løsninger får du i formater fra A4 til A0.

   

  Tegnebord - Tegneplater

  Tegnesenteret leverer enkle tegneplater i plast og mer kraftige bordmodeller som er sammenleggbare for å spare plass. Våre tegneplater fra Aristo er populære student/skoleprodukter. Vi har også justerbare tegnehoder og oppbevaringsvesker for A3 modellene.

   

  Arbeidsbelysning og skjæreverktøy

  Vi har FoamWerks, et unikt skjæresystem for foamboard, skjæremaskin fra IDEAL, samt praktiske lamper med dagslys pære/lysrør, som kan festes rett på staffeliet, og en bordmodell med vendbart hode for å kunne vinkle lyset dit man ønsker.