Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Oversikt: Våre penselserier og andre maleverktøy

  Decorativ håndplukker produkter med kvaliteter tilpasset ulike teknikker og målgrupper. Når det gjelder pensler og maleverktøy ser vi det som viktig at de ulike produktene gir deg som utøver nye muligheter eller hjelper deg i ditt arbeid. På siden du befinner deg nå finner du pensler av høyeste kvalitet og mer eksperimentelle verktøy for nye teknikker.

  Galeria - Akrylpensel

  Syntetisk pensel spesielt beregnet for akrylmaling. Tilgjengelig med lange og korte skaft. Finnes med følgende bustformer: Rund, Kort Flat / Bright, Filbert, One Stroke.

  Winton - Oljepensel


  En god og økonomisk svinebustpensel som passer til fyldige konsistenser av olje- eller akrylmaling. Svinebust gir mere markerte penselstrøk enn syntetiskepensler. Tilgjengelig med lange skaft og følgende bustformer: Short Flat/Bright, Flat, Round, Filbert, Fan.
  Gå til Winton pensler i nettbutikken.

  Cotman - Akvarellpensel

   
  Cotman er en meget god syntetisk pensel med fine hår for akvarell- og akrylmaling. Tilgjengelig med korte skaft og følgende bustformer: Round, Designers, Rigger, One Stroke, Angled, Filbert, Mop, Fan, ShortFlat/ Bright, Wash Brush.
  Gå til Cotman pensler i nettbutikken.


  Serie 7 - Mårhårspensel

  En verdenskjent Kolinsky mårhårspensel. Serie 7 fra Winsor & Newton er målestokken for alle mårhårspensler. Tilgjengelig med kort skaft og rund bust.
  Gå til Serie 7 pensler i nettbutikken.

  Freestyle - Ekstra stor pensel


  Liquitex Professional Freestyle Large Scale er ekstra store malepensler for store arbeider, spesielt egnet for akrylmaling.
  Gå til Freestyle Large Scale pensler i nettbutikken. 

  Penselsett


  Vi har også ulike penselsett, både i kunstner- og studentkvalitet. Praktiske kombinasjonsett og flotte gaver. 

  Gå til penselsett i nettbutikken.

  Artliner

   

   

  Serie 714 - Fordriver

  Brede flate pensler som egner seg godt som fordrivere. Egner seg til grunning, dekking av større flater og til fernissering, men også til toning med oljemaling. Serie 714 har kort skaft og tykk bust. Kommer i breddene 25, 37 og 50mm.

   

  Serie 579A - Kinapensel

  Rimelig pensel for skolebruk og enklere arbeider. Flat bust med kort, sortlakkert skaft. Dette er mer enn en bruk og kast pensel. Fungerer utmerket til oljemaling med røffe maleteknikker. En rimelig pensel uten spesielle egenskaper. For spesielle teknikker, prøve gjerne å klippe busten selv!

   

  Master Acryl fra Leonhardy

  Master Acryl fra Leonhardy er syntetiske pensler i svært høy kvalitet.
  Flat syntetisk bust som egner seg for akryl- og oljemaling. Busten har fine hår og svært god spenst. Master Acryl er tilgjengelig i følgende utgaver:

  • 1090 - nr 2 (0)
  • 1090 - nr 6 (2)
  • 1090 - nr 10 (4)
  • 1090 - nr 12 (6)
  • 1090 - nr 14 (8)
  • 1090 - nr 18 (10)
  • 1090 - nr 20 (12)

   

  FIGURA - Skrubbpensel

  Vår egen skrubbpensel i svinebust, utarbeidet i samarbeid med den kjente akvarellinstruktøren Aud Rye. Penselen har en hard, avrundet bust som egner seg spesielt godt som korrigeringspensel. Fungerer til akvarell, akryl og olje. Tilgjengelig i str. 12.

   

  Silikonpensler

  Pensler i silikon med flate silikonflater for forming og strukturering. Noen ganger trenger man en pensel som fungerer omtrent som en malekniv. En silikonpensel gir jevne utdragninger av malingen og fungerer som en myk skrape på lerretet. Spennende former og teksturer skapes ved bruk av forskjellig vinkel, trykk og bredde på "penselen". Finnes i beddene 25, 37 og 50mm.

   

  Maleruller i skumgummi

  Spesielt egnet for akrylmaling, men også egnet for å lage våte bakgrunner med akvarell eller flytende farger som akvarell eller airbrushfarger. Tegnesenteret leverer ruller som gir ulike mønstre og jevne flate pårullinger av farge. Våre flate skumgummiruller har bredde 25mm og 10,5cm. Prøv også spennende ruller med tverrstriper og ruter.

   

  Natursvamp

  Tegnesenteret distribuerer gresk natursvamp i høyeste kvalitet. Våre svamper er spesielt sammensatt i sett med ulike størrelser beregnet på akvarell og akrylmaling. Svampene holder godt på form og konsistens og holder formen etter rengjøring i såpevann. Tilgjengelig i ulike assorterte sett.